Fredagar

 

ÅRJÄNG Fredag 13 September 

 

 

 

 

V65-tips från Vi Tippa

Tips till dagens V65-tävlingar.

V65 Årjäng 20 sep.pdf

 

Fredag 20/9: V65-tips till Årjäng

Dagens Spels tips till fredagens V65-tävlingar på Årjäng.

Tips till Årjäng 

SKRÄLLEN

5 MAGIC MOVES (V65-3) radade upp
vinster en tid hos Magnus Jakobsson men
fick problem med skador och har varit ifrån
länge. Ny regi och i spännande comeback i
dag. Vi har respekt.

 

Bror Grönlund o Travmasen under trevliga former under Elitloppshelgen 2016-Ströget

 

 
 
 
 

Stallsnack V65 Årjäng

4_MAGNUS_JAKOBSSON_MR_100_PROCENT_LJ.JPG
- 13 Egge Piril (V65-4) stämde det inte för i sista starten så han fick en liten paus och känns bättre nu. Nu står vi dock fantastiskt dåligt till så det ser lite jobbigt ut på förhand och med tanke på att han inte har startat på ett tag får vi smyga igång lite, skriver jakobsson.se
 
SOFIA ARONSSON.JPG

Sofia Aronsson skickar upp två hästar till Årjäng.
- Bästa chansen har 6 Artegna Jet (V65-3). Hon är fartfylld och blir bara bättre och bättre ju fler lopp hon får i kroppen. Hamnar hon vettigt till från start så bör hon sluta i den främre träffen.
- 3 Höwings Tiffany (V65-1) har bara ett lopp i kroppen efter långt uppehåll och behöver fler lopp i kroppen för att hitta toppformen, säger Sofia Aronsson.

******

Florhed: ”Måste ha bra chans”
- 4 Höwings Unbeatable (V65-5) var bra senast och han gör alltid ett gediget dagsverke. Allt ser bra ut och han har ett lämpligt lopp här. Lång distans är snarast en fördel och han måste ha en bra chans, säger Oskar Florhed.

7_MIKAEL_J_ANDERSSON_TUMME_MG.JPG

Andersson: ”Ska vara en bra chans”
- 3 The Special Man F. (V65-2) galopperade senats och det får jag ta på mig lite. Hästen gick bra därefter och det är en fin häst me dpotential. Han måste ha en bra chans.
Du kör en del, någon annan med chans?
- 2 Eld Riga (V65-4) vet jag inte så mycket om, hon har fina prestationer med sig och står bra till. 10 Hunter Mahan (V65-6) kändes fin senast, men det blev inget tempo så han satt för långt bak. Han känns fin, berättar Mikael J Andersson för norska Equus

MAHONY PAW PORTRÄTT 2.JPG

Mahony: ”Står på tur för seger”
- 2 Littlesupersister (V65-3) gjorde ett nytt bra lopp senast. Det blev en tuff öppning och jag fick köra rejält för att komma förbi innan sista sväng. Hon blev mör sista 50 meterna, men jag var mycket nöjd med henne. Nu ser det fint ut och jag tror hon kommer sitta som en av dom två första på innerspår efter 200 meter. Löser det sig för henne står hon på tur för en seger.
- 5 Jaanus Tooma (V65-5) blev det fel för senast. Han gjorde ett okay lopp, men har inte riktigt formen till att köra som jag gjorde senast. Vi får sikta in oss på ett smyglopp och hoppas på pengar, säger Paw Mahony.

ÅSBJÖRN TENGSAREID GÖR SEGERGEST

Tengsareid: ”Tycker han ska duga”
- 9 Kleppe Elfina (V65-4) är ett kapabelt sto som inte är att lita på riktigt. Det är i starten hon har lite problem. Om hon tar sig iväg felfritt så är hon rejäl och kan göra lite själv i loppen. Jag ser henne som en outsider.
- 7 Massive Speed (V65-5) har varit riktigt bra på slutet och insatsen senast var jag mycket nöjd med och han avslutade vasst. Han är stark till slut och går alltid in i mål. Distansen är inga problem och han är hyggligt startsnabb. I den form han har för dagen tycker jag att han ska duga, säger Åsbjörn Tengsareid.

NORSK FLAGGA.JPG

Pedersen: ”Ska vara ännu bättre i dag”
- 14 Polar Rocky (V65-6) spurtade starkt senast och han är riktigt på gång nu. Vi har ändrat lite och bytt miljö så han ser ut att trivas. Han ska vara ännu bättre i dag och jag hoppas att vi ska kunna vara med där framme och han är hyggligt snabb från start, säger Morten A Pedersen.