V64 Torsdag 18 Januari ÅBY

 

 

 

 

 

Brosa Am segerbild18 januari 2018 kl. 14:44

Torsdag: V64-tips till Åby

Åby V64 Omgången:  Jackpot på Åby och jag provar lyckan med en matematisk lapp. Jag…

 

 

V64-tips från Vi Tippa

Tips till kvällens V64-tävlingar.

V64 Åby 18 jan.pdf

 

 

Tror på seger trots svårt utgångsläge

 

Kvällens V64:a är av det mer öppna slaget och den som träffar rätt bland ett vidöppet stayerlopp, två spårtrappan lopp, ett stolopp, ett montélopp och ett sprinterlopp där det lär gasas rejält.. Ja den personen är bara att gratulera.. I ”spårtrappan loppen” gör jag det lätt för mig och rankar de två som tjänat mest pengar överst i rank. Blue Mustache och Lucas Laday! En högkapabel men osäker sort och en formtoppad lite enklare variant. I stayerloppet borde man kanske streckat samtliga tolv startande men tyvärr tillåter inte plånboken det. Jörgen Sjunnesson trivs med att smyga i ryggar och kanske bjuder han kapabla och spurtastarka 9 Cool Bella ett sådant lopp från niondespåret ikväll? En kul tiooddsare! Sprinterloppet ser Adrian Kolgjini från framspår och då lär det bli ordentlig laddning. Hästen han sitter upp bakom heter 5 Dynamite Light!

6 Brorsa Am trivs med tempot och avgör efter tung resa? I montéloppet skall det kunna bli hemmaseger. Emelie Knutsson trivs ypperligt uppe på 6 Pacific Face och har chans att alltjämt vara obesegrad efter tre ritter! Stoloppen brukar vara de svåraste men kanske är det ikväll det lättaste? Frode Hamre har en vindsnabb dam i 4 Ny DiamondsIn The Sky och ses med god chans. 1 Legoholm Zon utmanar främst.

Lycka till!

David Zackrisson

Bengt Larwik(legendarisk Jägersoreferent) Travmasen och Ulf Bengtsson(EM-mästare i Bordtennis) vid trevliga former på Hästgalan 2016

 

GP_170824_Åby_web.pdf

 

 

 

PANTIN.JPG
- 4 Pantin (V64-6/DD-2) är en fin häst som är på väg att hitta formen igen efter en downperiod i somras. Senast galopperade han utan att jag vet riktigt varför. Distansen är inga problem, däremot hade jag gärna haft ett annat och bättre spår. Jag har ingen koll på motståndet och vad jag försår så är loppet jämnt och jag hoppas att Pantin är en av dom som gör upp om platserna där framme, säger Morten Juul på sin hemsida.
 
7-MARCUS-GLAD-SEGERGEST-LJ.JPG
- 6 Brosa Am (V64-3) har toppform. Mycket vass spurt efter sen lucka senast, finfin efteråt. Läget knepigt, luktar tuff resa. Allround men bäst på rulle. Inga ändringar, duger i klassen. 1 Hierro Boko (V64-4) var sämre senast, dåligt fäste. Bra läge, snabb ut, men vaccinerad & avmaskad, outsider, twittrar Marcus Lindgren.
 
PENSE KLOSTER MÅL 8800.JPG

Peter Untersteiner i samarbete med Spelvärde.se
- 5 Pense Kloster (V64-1) har haft lite småskavanker och stått över. Hon har inte startat på ett par månader, men är rejält jobbad och känns bra. Jag tror på en god insats. Inga ändringar, norskt huvudlag som vanligt.