V64 Torsdag 1 juni Visby

TORSDAG

Lunchtrav och V4® från Boden. Magic Caviar (lopp 3) har inte övertygat på oss och de aviserade ändringarna har han testat förut utan att det tagit någon större fyr. Kan det inte bara vara så att Juno Beach (lopp 3) leder det här från start till mål?

På kvällen kollar vi in Hannibal Face (lopp 2) på Bergsåker. Jag vet inte hur ni känner, men vi har fortfarande svårt att släppa det där svettiga på V75® i Romme i mitten av december. Är det i år han tar ytterligare ett kliv uppåt?

På Visby avgörs V64 och så ska vi dela ut ännu ett Gotlandssmycke. Zinon Dream (lopp 8) svarade på det norska huvudlaget senast och slog sig fram till seger sista biten. Perfekt inmatchad, Emilia Leo och spetsläge. Given favorit, men om du bestämt dig för att gardera kan det vara vist att plita ner ett streck för Bugatti Veyron som sällan ger sig och som börjar hitta toppformen på allvar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V64-Tips:

 

 

 

Speltips från Travcash:

 

 

 

 

Bengt Larwik(legendarisk Jägersoreferent) Travmasen och Ulf Bengtsson(EM-mästare i Bordtennis) vid trevliga former på Hästgalan 2016