[counter] 

Antal hemsidesvisningar sedan starten mars 2012 

 

V75 Lördag 1 April Åby

LÖRDAG

Värm upp inför V75® med breddtrav från Hagmyren. Varken Artico Zack (lopp 6) eller Ove Berglin har vunnit lopp i år, men de har heller inte försökt så många gånger. Hästen är fint inmatchad i loppet och har varit ute i tuffare sällskap. Det här blir vårt spikförslag i en öppen omgång.  
 
Äntligen april och Paralympiatravet™! Meetinget börjar och slutar på Åby. Night Brodde (lopp 7) vann en deltävling och slutade överraskande trea i Paralympiatravets final förra året. Under hösten var han inte lika vass och blev faktiskt regelrätt nerspeedad av Dear Friend senast de möttes i Vaggeryd. Nu möts de igen, men vi litar inte på någon av dem utan varnar för outsidern Beartime! 
Kentucky River (lopp 9) har tråkig startrad, men kom ihåg att hästen var ute mot värsta kulltopparna hela sensommaren och hösten. Per Nordströms stall har inlett året strålande och flera av hästarna har vunnit direkt i årsdebuten. Silverdivisionen håller inte högsta klass och femåringen är ett tidigt streck. Om man bestämt sig för att gardera eller letar skrälldrag till Top 7® kan man alltid betala för Magnus A Djuse. Reddington kommer från två godkända insatser, men nu får Sveriges kusktalang chansen för första gången och dessutom är hästen anmäld barfota runt om. Är det någon gång sjuåringen ska sprattla till är det på lördag…   
 
Ni som inte fått nog av hästkapplöpningar kan få en sista dos i Eskilstuna. Breddlopp och V65® låter väl som en spelvänlig kombination, eller hur? Faktum är att det går att hitta fina drag om man bara tar några grävtag. Broadway Frazer (lopp 7) blir mindre betrodd än Rocket Boy, men vi tror att den förstnämnde är något bättre. Nioåringen har stångats i småtuffa gäng i vinter och det brukar ge utslag när de väl kliver ner på breddloppsnivå. Spikelispik!  

 

 

ANDELSSPEL IDAG?

 

ATG Tillsammans i samarbete med Torsviks Tobak och Min Andel: 

Andelsspelet John Wark kostar 133kr och säljs i max 12 andelar,

? Andelar

Dagens preliminära kupong

 

Förra spelet

 

 

Podcast: V75 - lördag hela veckan

1120-v75-lordag-hela-veckan.jpg

Här ger Per Skoglund och Peter Andersson sina första och helt oförberedda intryck av kommande lördags V75. Ogenomtänkta spelförslag och en stor portion humor utlovas.

 

 

Podcast V75 V86 Stryktipset

Podcast om V75 och V86 från MinAndel och Johan Ulvestål! Lyssna på Johans genomgångar av V75 och V86 och välj sedan om du vill tippa själv eller rygga Johan eller något annat av våra andelsspel.

 

 

Travstugans V75-Tips:

 

 

 

Travcash V75-tips:

 

 

 

 

Travmasen o Årets kusk 2016 Örjan Kihlström, på väg ner i hissen till Hästgalan feb 2017 

Gratisprogram för V75®

Gratisprogram V75 Åby med tips och Big 9

 

 

Welcome Bonus

 

 

MicrosoftTeams-image.png (1)

Heta chanser för nyckeltränaren på V75® ”Känns ännu bättre och smidigare nu – bra chans”

Han är något av en nyckeltränare i V75® med flera heta chanser på förhand.
Nyhetsbrevet har stämt av läget i sista stund med tränaren – som bjuder på intressant information efter veckans träningspass.
– Jag kommer med fyra jättefina hästar och det blir en spännande eftermiddag. Flera av dom har bra chans och när en av dem är på topp kan han även vinna från dödens, säger tränaren som bland annat delger intressanta balans- och utrustningsändringar.

Åbytravet är värd för V75® och väderprognosen utlovar soligt väder och fem, sex plusgrader över Mölndal. Upploppet är normalt med 187 meter och som alltid är det värt att tänka på open stretch, de två extra invändiga spåren över upploppet. 

Christoffer Eriksson reser till Åby med fyra hästar och ingen av dessa startar utan chans enligt han själv. Ett par av dem är favoriter och störst intresse tilldrar sig 5 Rackham (V75-3) i gulddivisionen, som tillika är den första deltävlingen till Paralympiatravet™. Rackham gjorde årsdebut förra veckan genom att spurta in till en tredjeplats från bakspår över kort distans på tiden 1.11,0. Med det loppet i kroppen kan han mycket väl vara segermogen nu, från ett framspår över den mer fördelaktiga medeldistansen. Nyhetsbrevet fick en pratstund med Christoffer fredag förmiddag och han delgav oss följande information så här dagen före start. 

– 5 Rackham (V75-3) var jag nöjd med i årsdebuten. Han kändes fin och det är inte så lätt att komma ut efter ett uppehåll från bakspår på 1600 meter när det går fort hela tiden. Men han gjorde det bra och brukar normalt gå mycket framåt när han får en genomkörare i kroppen. Hästen är inget arbetslejon i träningen och det går inte att liksom säga wow på honom i jobben för där är han ingen som glänser som en del andra hästar kan göra. Ibland undrar man, när man kör honom hemma, hur han har kunnat tjäna två miljoner, säger Christoffer Eriksson. 

– Men han ser fin ut och är lite spänstigare nu än tidigare och har slimmat till sig i kroppen. Han var lite rund om magen inför senast och jag tror att hästen kommer leverera en vassare insats nu. Att det dessutom är 2140 meter är en fördel och det är även ett plus för oss att det är ett litet fält. Det gör att han kan komma fram lite enklare och när han är på topp så kan han vinna sådana här lopp från dödens. Sedan får vi se om han är i den formen redan nu eller om han behöver ett lopp till i kroppen.  

Du gör en intressant utrustningsändring, kan du berätta vad? 

– Ja, vi kommer att köra med ett norskt huvudlag för första gången. Han har varit piggare på slutet efter att tidigare ha varit lite flegmatisk. Så efter att ha tävlat med halvstängt huvudlag eller can’t see back så passar det bra att han får börja med öppet nu och att vi sedan drar ner det norska huvudlaget till slut. Jag hoppas och tror att det kan få positiv effekt. I övrigt blir det barfota runt om och vanlig vagn som tidigare. 

Jagar tredje raka segern: ”Håller lördagsklass” 

Jägersrotränaren har ytterligare tre spännande hästar med i V75 och vi tar dem i tur och ordning. Först ut är 1 Nyras Lars R. (V75-2) som är obesegrad i år i två raka segrar. 

– 1 Nyras Lars R. (V75-2) har utvecklats mycket till i år och gjort två fina lopp där han har varit bra. Framförallt senast var han riktigt spänstig och fin efter ett tufft lopp. Han har inte ”gått på knäna” i mål utan haft lite krafter kvar båda gångerna. Jag är nöjd med utgångsläget och spår ett i V75 är ett bra spår. Han kan öppna hyggligt men det är inte jätteviktigt att jaga ledningen till varje pris när det är lång distans. Han borde i alla fall få en bra position och det finns ju open stretch på Åby. Hästen är stabil och fin och har mycket inombords så han kommer nog att få ett bra år som det känns. Jag tycker att han håller lördagsklass och är en av de som kan vinna loppet. Inga ändringar, utan barfota bak, halvstängt huvudlag och vanlig vagn. 

Jagar fjärde raka segern: ”Känns bättre och smidigare nu” 

I den sjätte avdelningen selar Christoffer Eriksson ut 10 Beauty Smart Face som jagar sin fjärde raka seger och som kommer från en övertygande triumf i V75 senast. 

– 10 Beauty Smart Face (V75-6) har kanske på papperet den bästa uppgiften av alla mina hästar, och är nog min bästa chans på förhand. Hon har hög kapacitet och efter att ha varit lite sjuk på hösten i fjol som treåring, fick hon göra några starter i vinter när hon blev frisk och kändes så bra i träningen. Jag har höga tankar om henne och förhoppningen är att kunna vara med i lite större lopp senare i år. Då måste man träna också vilket vi har gjort nu efter senaste starten i mitten av februari. Det var enligt planen att hon skulle få ett tävlingsuppehåll och få en träningsperiod istället. Jag tycker att hästen känns lite bättre och smidigare nu än tidigare och allt verkar bra. Jag tror att hon kommer prestera en bra insats direkt. Inga ändringar, utan skor runt om och öppet huvudlag, säger Christoffer. 

Skrällvarningen: ”Har hög kapacitet – är inte borta” 

Slutligen har tränare Eriksson 8 Longgone River i avslutningen, som har årsdebuten avklarad och där det nu vankas lite ändringar i balans och utrustning. 

– 8 Longgone River (V75-7) gick med skor i årsdebuten men nu blir det barfota bak och helstängt huvudlag. Även om han var tvåa och sprang 1.12 sista varvet senast så hade jag nog väntat mig lite mer av honom i årsdebuten. Men jag har också höga krav på den här hästen som har sett väldigt fin ut i veckans jobb. Det är en rätt så stor och tung häst som normalt kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Tråkigt läge med spår åtta nu bakom bilen över 1600 meter och han behöver tur för att hitta ner i ett lämpligt slagläge. Gör han det och har flyt på vägen så är han inte borta, för det här är en häst med hög kapacitet. Han är lite spelad i förhållande till mina andra hästar på V75, men det är inte så stor skillnad när det gäller kapaciteten, säger Christoffer Eriksson. 

”Siktar på ledningen – bra chans” 

Nyhetsbrevet har även pratat med Preben Sövik som tidigare har bjudit oss på bra information och vinnare. Efter startgaloppen i finalerna i lördags jagar han revansch med 6 Bottnas Idol (V75-1) som tidigare i vinter har imponerat i två segrar på V75. Nu är utgångsläget väldigt fördelaktigt med springspår för den startsnabba hästen. 

– 6 Bottnas Idol (V75-1) blev för ivrig bakom bilen i lördags när han hade spår långt in och kom upp till vingen. Han brukar normalt annars vara travsäker och inte galoppera. Hästen kändes i övrigt jättefin och det hade han gjort även inför det loppet och nu under veckan. Så jag räknar med att han ska vara i fortsatt bra form och hålla samma nivå som när han vann V75 tidigare. Att det nu är voltstart är bättre för honom gentemot autostart och springspåret passar bra. Han är rappare i väg med voltstart och jag siktar på ledningen. Kommer vi dit så måste han räknas med bra chans. Inga ändringar, säger Preben Sövik. 

 

 

Geir Vegard Gundersen och Magnus Teien Gundersen.jpg (1)

Inför V75@: Maxar utrustningen för första gången

En gäst med ambitioner.
Norske topptränaren Geir Vegard Gundersen rycker skorna och sätter jänkarvagn på Cicero T.G. redan i årsdebuten.
- Vi gör det vi kan. Hästen har tränat väldigt fint i vinter.

En biljett till årets första miljonlopp står på spel.
Vinnaren av första deltävlingen av Paralympiatravet (V75-3) får en plats i finalen på Åby 6 maj.
En som gärna vill dit är Norges ledande unghästtränare Geir Vegard Gundersen.
Cicero T.G. presenterade sig på allvar för den svenska travpubliken under påsken i fjol då han gav självaste San Moteur en match efter att ha dragit stenhårt i ledningen och landat på 1.12,0/2 640 meter autostart.
Totalt blev det bara nio starter under säsongen som avslutades på Jägersro i oktober då Cicero T.G. satt fastlåst i C.L.Mullers Memorial.
Ett halvår senare är det alltså dags för årsdebut. 
- Han har tränat på så som vi önskat. Vi har haft en väldigt bra vinter, en ”gammaldags” vinter som jag brukar säga. Vi måste börja någonstans, det finns inga lätta lopp i dag, vi gillar Åby så vi tänkte att det var en okej uppgift, säger Geir Vegard Gundersen som ståtar med 22 i segerprocent på svensk mark genom karriären.
Har ni haft det här loppet i åtanke en längre tid?
Ja, jag har tänkt på det en god stund. I april börjar det bli fina banor och det är dags att komma igång.
Kan du jämföra formen med nu med då han mötte San Moteur i fjol?
- Då hade han ett lopp i kroppen, det har han inte i år. Men han har tränat på bra så jag tror absolut att han ska göra ett väldigt bra lopp.
Vad säger om uppgiften?
- Spåret var dåligt, men det är bara åtta hästar så det kan lösa sig. Det blir spännande att se. Jag tror att hästen behöver två-tre lopp innan han är i extrem form, men han har tränat så pass bra att jag tror att han gör ett bra lopp direkt, säger Gundersen som den här gången maxar utrustningen med barfota runt om och amerikansk vagn.
- Vi gör det vi kan. Vi har varit försiktiga med hästen, han gick få lopp som treåring och vi i har sparat lite hela vägen. Nu är han sex år, så nu känner jag att han är klar för att konkurrera med maxmöjligheter.
Är det första gången han tävlar med den kombinationen?
- Ja. Han har nästan alltid bara gått utan skor fram, nu blir det på alla fyra. Med amerikansk vagn har han bara gått en gång, i Jarlsberg Grand Prix som fyraåring när han vann.
- Skolöst på alla fyra var första gången i sista starten på Jägersro i fjol. Då var han väldigt, väldigt fin och satt fast mycket krafter kvar.
Hur offensiva vill ni vara?
- Det är en bra fråga. VI har ett dåligt spår, men det är ett litet fält. Vi har lite tankar, men Magnus får känna när bilen släpper hur hästen är för dagen.
Vad har du för mål för säsongen?
- Jag hoppas att han ska få en bra säsong, det är svårt att peka på några specifika lopp. Men han blev ju trea i Oslo Grand Prix i fjol, det är vår hemmabana och ett lopp vi absolut vill vara i toppform till. Men jag vill inte ta ut något på förhand, jag vill se att hästen presterar först. Om hästen presterar som vi hoppas så kan han gå alla möjliga lopp, säger Geir Vegard Gundersen.

 

Lozano di Quattro pris.jpg (1)

Inför V75®: Per K rundar av med bröllopspresenten

För tre år sedan köpte Per K Eriksson en försenad bröllopspresent till hustrun Tina.
På lördag när V75® avgörs på Åby är Lozano di Quattro en av omgångens snackhästar.
– Han är väldigt bra och det känns fantastiskt kul att avsluta karriären med den här hästen!

Per K Eriksson har ett cv som få travtränare. Han tillhörde de bästa tränarna på andra sidan Atlanten och vann bland annat världens mest prestigefyllda unghästlopp Hambletonian tre gånger. I somras blev han som fjärde svensk invald i USA:s Hall Of Fame.
Efter 20 år i USA valde familjen att flytta hem och han har drivit en lite mindre rörelse. Bästa hästen hittills är Royal Fighter som sprang in drygt tre miljoner kronor och var med i Elitloppet.
Numera har han och frun Tina en lugn och skön tillvaro och bara två hästar att träna och ta hand om på dagarna.
En av dom är Lozano di Quattro som Per hittade hos Per Fromell och kärlek uppstod.
– Jag kände direkt att det var en fantastisk atlet när jag provkörde honom. Jag hade inte tänkt att köpa någon mer häst egentligen, men detta ville jag inte missa och det blev så att jag slog till och gav hästen till min hustru Tina som en mycket försenad bröllopspresent. Hon gör ett fantastiskt jobb med hästen, berättar Per K Eriksson.
Lozano di Quattro startade inte som treåring på grund av att han blev allvarligt sjuk.
– Han fick lunginflammation och stod still mer eller mindre i två månader och vi fick ta det väldigt lugnt med honom och han tappade mycket tid. Tack och lov så har han inte fått några men av det och vi har kunnat träna på.

Kross i årsdebuten
Som fyraåring visade Lozano di Quattro tidigt hög kapacitet och mot slutet av säsongen kvalade han in till finalen i Breeders Crown för fyraåriga hingstar och valacker där han slutade sexa bakom Francesco Zet.
På lördag avgörs V75 på Åby och Lozano di Quattro är en av omgångens snackhästar efter en strålande årsdebut där Lozano di Quattro krossade Frankie Godiva som vann en V75-final i lördags.
– Jag hade inte förväntat mig att han skulle vara så bra direkt. Det känns som att hästen har mognat under vintern.
Hur har han tagit loppet?
– Bra, jag har kört två lättare jobb med honom och han känns riktigt fin. Det är kort distans och det har han bara startat på en gång tidigare. Men det är ingenting som oroar. Han vann den gången och det är en snabb häst och jag tycker att han är väldigt allround.
Hur öppnar han från start?
– Han kan öppna snabbt om man begär det av honom och jag blir inte chockad om han tar ledningen, men samtidigt vill jag inte att det blir någon tokkörning. Han tävlar med skor och vanlig vagn än så länge.
Hur bedömer du segerchansen?
– Jag håller hästen högt och hoppas att han ska vara med och slåss om segern.

 

 

 

 

Night Brodde.jpg (2)

Inför V75®: Elitloppshästen redo för comeback – "Bra chans direkt"

Han var trea i Paralympiatravet i fjol och kvalade även in till Elitloppets final.
På lördag gör stjärnhästen Night Brodde comeback – och går direkt ut i den första deltävlingen till Paralympiatravet.
– Hästen känns jättefin och har fått bästa tänkbara startspår. Han måste ha bra chans direkt, säger Markus Waldmüller, försteman i stall Conrad Lugauer.

Åby-travet är värd för V75® och på lördag drar uttagningsloppen igång till årets första stora lopp, Paralympiatravet. Conrad Lugauer låter sin stjärna Night Brodde årsdebutera efter ett uppehåll på ett halvår. I fjol etablerade sig topphästen i den översta eliten när han vann sin årsdebut – som för övrigt var en deltävling till Paralympiatravet – och blev trea i finalen. Han fick sedermera en inbjudan till Elitloppet där han gick till final via en fjärdeplats i försöket. I elitloppsfinalen blev han däremot diskvalificerad för galopp. Night Brodde fick därefter inte riktigt till det under den andra delen av säsongen, och efter att ha tävlat såväl i Italien som i Österrike blev det bokslut redan i oktober.
– Jag är rejält förkyld och har så ont i halsen. Ring Markus för jag har svårt att prata och måste spara rösten, säger Conrad Lugauer som ringer upp efter att vi har sökt honom.
Jägersro-tränaren hade själv en riktig kanondag i lördags på Solvalla med seger i V75 och i Margaretas Tidiga Unghästserie. Det blev totalt över 600 000 kronor inkört den dagen. Vi ringer istället upp Lugauers försteman Markus Waldmüller som delger oss information om hästarna på V75.
Vi börjar med den hetaste av dem och som även verkar vara bästa chansen om man får tro Markus Waldmüller.

"Har kört tuffare intervaller – bästa chansen i omgången"
– 1 Night Brodde (V75-3) fick en tidig vila och vinterträning. Han behövde semester helt enkelt efter många hårda lopp och en tuff säsong. Det var flera höjdpunkter i fjol och jag tycker att han nu känns lika fin som han gjorde inför årsdebuten förra året. Då vann han direkt och det är inte omöjligt att han kan göra det igen. Hästen är lika bra förberedd i alla fall och har gått sin vinterträning kontinuerligt. ”Connie” har även kört lite tuffare intervaller hemma utöver hans vanliga backträning. Han har inte gått något banjobb eller något provlopp, men det behöver han inte, säger Markus Waldmüller.
– Hästen känns jättefin och har fått bästa möjliga startspår här. Han är väldigt startsnabb och lär komma bra iväg direkt. Sedan finns ju open stretch på Åby om man vill använda någon annan taktik än ledningen. Det blir barfota runt om och jänkarvagn direkt. Han har visat sådan klass att han måste ha bra chans direkt. Jag tycker att det är vår bästa i omgången.

”Första barfota fram - finns en vinstchans”
Stall Lugauer har ytterligare tre hästar till start i V75 och det ser inte oävet ut på någon av dem. Markus Waldmüller berättar följande i tur och ordning.
– 7 Humanity Pellini (V75-2) har hållit en fin form i år och gjort bra lopp varje gång. Två segrar och två tredjeplatser och han har gått mot lite tuffare motstånd. Han gjorde det även bra senast och vi är nöjda med hästens utveckling. Nu är det inget bra läge med spår sju bakom bilen, men om det löser sig är han inte helt borta. I första hand är kanske mer realistiskt att tro på en platschans, men skulle det klaffa så finns det även en liten chans att vara med i segerstriden. Jag tror att det finns mer utveckling i den här hästen. Vi kommer att gå tillbaka till skor runt om som tidigare, för balansmässmgt fungerade det bättre än barfota fram som vi provade senast. Han är även anmäld med jänkarvagn för första gången, och vi får se om det blir så på lördag.
– 5 Romero (V75-5) blev det för tajt på upploppet senast. Hästen hade mycket krafter kvar och försökte ta sig in i en lucka som inte fanns. Han blev därför diskad för trängning. Annars har han visat fin form och tagit flera andra- och tredjeplatser innan. Men den här gången möter han ganska tufft motstånd, även om spåret är bra. Jag tycker att det är en platschans i första hand. Barfota runt om och inga ändringar.
– 10 Leroy Boko (V75-7) har bara startat en gång i år och det var efter ett långt uppehåll. Han blev lite störd i starten då när hästen framför galopperade. Öppningen var också tuff, 1.09 första 500 metrarna och han tappade 30 till 40 meter i början. Men han gick bra efteråt och med det loppet i kroppen ska formen vara ännu bättre nu. Får hästen en bra resa så har han kvaliteter att duga i den här klassen. Han tog tre raka segrar den här tiden förra året och om han får en optimal resa finns det en vinstchans. Nu kommer han att tävla barfota fram för första gången, säger Markus Waldmüller.

 

Magnus Teien Gundersen i sulky 2.jpg

Inför V75®: ”Skillnad på en bra häst och en riktigt bra häst”

Förra säsongen hade Cicero T.G. mycket stolpe ut i de större loppen.
På lördag när V75® avgörs på Åby hoppas stallet på en plats i Paralympiatravets final.
- Han har tränat på väldigt bra och kommer väl förberedd. Han ska räknas, säger Magnus Teien Gundersen.

Geir Vegard Gundersen tränar och sonen Magnus Teien kör. Det är en lyckad kombination och stallet firar stora framgångar år efter år i Norge.
Sudden Justice är hittills den stora stjärnan och han visade även utanför Norges att han var en riktig topphäst. Nu är det lillebror Cicero T.G. som ska se till att stall Gundersen kan tävla i dom större loppen i Europa igen.
Den svenska publiken fick upp ögonen på allvar för Cicero T.G. i ett femåringslopp på Åby i maj förra året. Då drog han i hårt tempo i ledningen samtidigt som San Moteur smög med i rygg. På upploppet var den sistnämnde snabbast, men Cicero T.G. föll verkligen med flaggan i topp. Han avslutade sedan fjolåret med att sitta fast med alla krafter kvar i C.L.Müllers Memorial.
- Han gick väldigt många bra lopp i fjol, men vi hade inte alltid klaff med loppen. Han visade att han duger mot den översta eliten, berättar Magnus Teien Gundersen.
Vad känner du när du kör honom?
- Det går väldigt lätt för honom och han är så stark och det är stor skillnad på en bra häst och en riktigt bra häst. Det är en fantastisk känsla att köra honom och sedan äger vi honom själva och det gör det lite extra för oss.
Hur han tränat inför det här loppet?
- Han har tränat mycket bra och kommer i fin form och vi är väldigt nöjda med honom. Det sista jobbet körde vi i högt tempo och han är väl förberedd, men den där riktiga toppformen har han inte ännu, den ska komma senare.
Hur går hästen utrustad?
- Han kommer att tävla med optimal utrustning. Det blir barfota och med en amerikansk vagn.
Hur bedömer du segerchansen?
- Han har ett fint lopp, men drog ett dåligt spår. Nu är det bara åtta hästar i loppet och jag tycker att han ska räknas.

 

Per Henriksen 370 (1).jpg

Inför V75®: Tre chanser på hemmaplan

Per Henriksen plockar ut en trio på hemmabanan när Åby är värd för V75® på lördag.
- Två är i riktigt bra form och borde ha en hygglig chans, säger Åbytränaren.

I V75-1 har Henriksen en duo till start och han ger klara besked vem som är bästa chansen.
King Of Greenwood jagar första årssegern och körs av Stefan Persson precis som i årets två tidigare starter.
- Han gick ett väldigt bra lopp på Momarken senast och har riktigt bra form. Han är startsnabb och borde ha en hygglig chans i det loppet tycker jag, säger Per Henriksson.
Jello W. körs av Carl Johan Jepson och ekipaget har en seger tillsammans i år.
- Han hoppade i sista sväng senast med krafter kvar. Han är dålig på voltstart och fjärdespår så vi får säga att han får jaga pengar tror jag den här gången.
Galoppen senast?
- Han kan göra så ibland när det går så fort i tredjespår.

Låter uppåt
Full Of Musceles (V75-5) är sällan betrodd men tränaren låter uppåt inför lördagens start.
- Han satt med krafter kvar på Solvalla. Djuse sa att han hade mycket att köra med kom aldrig loss, Hästen har riktigt bra form och kommer han till i rätt läge kan han absolut vara bland de tre, säger Per Henriksen.

 

BJÖRNKOLLEN: Åby

 

 

 

 

asianconnect88