V64 Fredag 19 Januari GÄVLE

 

 

 

 

 

 

V64 och DD: Kan till och med vara en chansspik…

 

Petri Salmela porträtt19 januari 2018 kl. 13:49

Fredag: V64-tips till Gävle

Gävle V64 Omgången:  Gävle bjuder på en intressant V64-omgång denna fredag och jag spelar med…

 

 

 

V64-tips från Vi Tippa

Tips till kvällens V64-tävlingar.

V64 Gävle 19 jan.pdf

 

 

 

Travmasen, Björn "Skräcken" Linder och "Flu" på Sundsvall Open Trot 

 

 

MATTIAS DJUSE.JPG

- 4 Follow Me Sisu (V64-1) har skött sig tre gånger i rad nu och jag har varit nöjd med henne. Hon möter äldre hästar i kväll så det är svårt att veta hur hon står sig mot dom. Jag vill ge henne ett snällt lopp och hoppas att hon kan dyka upp bland dom tre. Inga ändringar.
- 3 M.T.Macahan (V64-4) tyckte jag gjorde det bra senast då han fick dra tåget i tredjespår sista 900. Han är ingen blixt från start men jag hoppas vi hittar ner i bra läge i kväll. Han har en missvisande rad och blir det tempo i kväll så tror jag han dyker upp i striden. Inga ändringar, berättar Mattias Djuse på sin hemsida.

OLLE ALSéN HALVFIHUR -2.JPG

Intervju gjord av Sonny Olsson gavletravet.se
Olle Alsén hade sitt bästa år någonsin ifjol med drygt 1,8 miljoner kronor inkört till stallet och som kusk blev det 25 segrar med M.T.Insiders V75-seger på hemmaplan i maj som årets topp. Tre starthästar från stallet till fredagens V64-tävlingar och först ut är 1 Tin Gnist (V64-2) som senast visade 26/1200 meter efter galopp.
- Han gick mycket bra efter galoppen senast. Nu gör han debut bakom bilen och läget passar bra eftersom han trivs bäst med smyglopp. Han verkar behålla formen som det ser ut hemma i träningen och jag tycker att han är en av två, tre heta hästar i loppet som ska räknas
6 Järvsö Elviz (V64-5/DD-1) slutade fyra senast efter ett invändigt smyglopp.
- Han var klart förbättrad senast, men efter det har han haft dåligt med lopp att starta i, så det har blivit lite långt mellan starterna. Han möter annars hästar han är van att möta och jag hoppas att han ska kunna fixa rätt en rätt så bra slant
9 Thebigred As (V64-6/DD-2) fick aldrig fritt i rygg på ledaren senast och slutade sjua
- Det var länge sedan jag körde en häst som hade så mycket krafter kvar i mål. Han håller absolut toppform och tre varv har han startat över en gång tidigare och då vann han. I ett jämnt och bra lopp ska han räknas tidigt och det är min bästa vinstchans

******

Robert Wilhelmsson kör betrodde 7 G.G.Jonny J. (V64-2).
- Det är en jättefin häst. Han har hög kapacitet och låter han bara bli att galoppera så står han sig bra i klassen. Senast gick det lite fort och han fick inte ihop det och galopperade och sedan var han inte helt fräsch. Nu är hästen behandlad och tränar bra. Jag laddar framåt och håller han sig i trav finns chansen.
- 13 Lienpilen (V64-5/DD-1) håller form, men har lite svårt att räcka. Jag smyger med och hoppas på pengar.

CUT HIM SOME SLACK MÅL 2.JPG

Intervju gjord av Sonny Olsson gavletravet.se
Claes Sjöström lastar hästbussen med fyra hästar och första uppsittningen är med 2 Let’s Twist A Lot (V64-1) som återkom efter vila senast och slutade fyra efter lite trafikproblem i början av loppet.
- Hon fick en rejäl träningsperiod före senaste starten på Solvalla och hon svarade väldigt bra på det. Det var det bästa loppet hon har gjort hittills i karriären där hon avslutade rejält. Hon är uppåt för dagen och från ett fint läge blir jag inte överraskad om han är med bland de tre främsta.
8 Cut Hime Some Slack (V64-3) kommer från seger där han tog positionen utvändigt om ledaren 1300 kvar och sedan vann lätt i ett sexhästarsfält.
- Han var fin senast. Härifrån blir det ingen laddning laddning från start, jag tar upp och backar ner och sedan får vi hoppas att det blir lite tempo där framme. Om så blir fallet är han given i segerstriden
10 Bizzi Blizz (V64-4) har fått ett par lopp i kroppen efter vila och senast kopplade hon grepp och höll farten bra som tvåa.
- Hon har gjort två väldigt bra lopp på slutet efter en tuffare träningsperiod. Läget är helt okej och med lite flyt är hon med i segerstriden. Formen är helt på topp
13 Reggae Hall (V64-6) återkom efter vila senast och avancerade då fram utvändigt om ledaren 800 kvar och avgjorde enkelt.
- Han går alltid bra den här årstiden och han gick helt okej vid segern senast. Jag tycker dock att han möter bättre hästar nu och det finns flera hästar i loppet som är starka. Vi smyger med i ryggar och attackerar sista varvet och löser det sig på vägen kan han vara med bland de tre främsta. Det känns dock inte som jag har någon riktigt het vinstchans ikväll.

******

3 She Fixit (V64-1) såg fin ut som fastlåst senast på Solvalla.
- Hon hade en hel del krafter kvar. Hon är bättre än raden och har mött ganska tufft motstånd och jag tycker inte att det är tuffare i kväll. Läget passar och jag tycker att hon ska ses med chans, säger Stefan Arvidsson.

 
JAN-OLOV-PERSSON-LJ.JPG

Jan-Olov Persson har tre hästar till start.
- 10 Björlifanner (V64-2) tyckte jag att jag hade full kontroll med i sista sväng senast. Kashmir kom fort och då var jag tvungen att påminna Björlifanner och då galopperade han av ren friskhet. 7 G.G. Johnny J. är främsta motbudet, berättar han för rikstoto.no
- 5 Lex Peidei och 15 Vestpol Gladiator (V64-5) är bägge sprinterbetonade. Nu står båda chansartat till och Lex Peidei har ett bättre spår och har fördel av det annars är dom jämngoda och ska räknas.

O.P.'S FLIRT HEAT 1.JPG

- 3 O.P.'s Flirt (V64-3) Går bra varje gång på slutet. Kenth har kört hästen fantastiskt bra. Nu är läget bra. Han behöver lopp i ryggar och skulle han få det så skall han räknas med platschans, tycker Markus Pihlström